Úvodní stránka > Novinky > Nové akustické panely SWISSCLIC PANEL -A+

Nové akustické panely SWISSCLIC PANEL -A+

Vytvořeno: | Kategorie: Novinky

Revoluční řešení pro dokonalou akustiku a design. V moderním světě, kde kvalita bydlení a pracovního prostředí hraje klíčovou roli, přichází Swiss Krono s inovativním řešením – akustickými panely SWISSCLIC PANEL -A+. Tyto panely jsou synonymem pro švýcarskou preciznost, kvalitu a udržitelnost, a jsou navrženy tak, aby splňovaly nejen estetické, ale především praktické a funkční požadavky současného interiéru.

Hluk ve vnitřních prostorách může být významným zdrojem stresu. SWISSCLIC PANELy -A+ přinášejí řešení díky svým vynikajícím akustickým vlastnostem, které efektivně snižují a tlumí hluk.  Využít lze pro kanceláře, konferenční místnosti, restaurace, nebo domácí kina.

Díky inovativnímu spojovacímu systému CLIC, SWISSCLIC PANELy -A+ nejen vypadají skvěle, ale jsou také extrémně praktické. Instalace těchto panelů je rychlá a snadná, bez potřeby speciálních nástrojů nebo složitých postupů, což ušetří váš čas i náklady.

S celkem 8 barevnými provedeními a unikátním povrchovým frézováním lamel ELEGANT a CREATIVE, Swiss Krono umožňuje každému vybrat si přesně takový design, který nejlépe odpovídá jeho interiéru a osobním preferencím. Tato rozmanitost zajišťuje, že vaše prostory nejen zlepší akustiku, ale také esteticky obohatí. SWISSCLIC PANELy -A+ od Swiss Krono představují ideální spojení designu, funkčnosti a udržitelnosti, které nejen zlepší akustiku vašeho prostoru, ale zároveň přinesou do vašeho interiéru styl.

Výroba SWISSCLIC PANELů -A+ vychází z 100% udržitelného lesního hospodářství, je ekologicky šetrný.

Přijďte se podívat na nové panely do našeho showroomu Floorfloor.

Fotogalerie

Mohlo by vás zajímat

Terasové dílce Floover

Floover představuje novou generaci moderních terasových prken Zobrazit více

Workshopy pro architekty každou první středu v měsíci!

Každý měsíc organizujeme speciální workshopy pro architekty a bytové designéry. Tyto workshopy jsou pečlivě připraveny s ohledem na potřeby a trendy v oblasti architektury a bytového designu. Zobrazit více

Parkett Designer

Exkluzivní kolekci třívrstvých dřevěných podlah Parkett Designer Zobrazit více

© 2022 ASKO a.s. Všechna práva vyhrazena.